Blogul lui Mos Craciun

Perioada Sarbatorilor de Iarna este momentul in care toate povestile prind viata. Mos Craciun pregateste de zor cadourile pentru copiii din toata Romania alaturi de Craciunita si Spiridusi. Toti copiii se joaca, iar toti membrii familiei sunt mai fericiti si mai apropiati. Va invitam sa cititi cateva povestiri din blogul lui Mos Craciun alaturi de un pahar de vin fiert si scortisoara si nu ezita sa ne suni pentru a inchiria un Mos Craciun pentru petrecerea ta.

Cred in minuni, cred in Mos Craciun!

Este perioada zambetelor largi, a gandurilor frumoase si a faptelor bune. Este vremea in care fiecare dintre noi se simte din nou copil. Vremea in care ne bucuram precum cei mici, uitand de griji si, de ce nu, de a crede in minuni, in Mos Craciun.

Mos Craciun asteapta cu bratele deschise sa il inchiriezi pentru a stii unde te gaseste pe tine si pe cei dragi tie. Nu mai sta pe ganduri, timpul este relativ scurt, iar Mos Craciun este sosit tocmai din Laponia cu un sac greu, plin de cadouri, iar spatele il cam lasa si i-ai fi de mare ajutor daca l-ai gazdui cateva minute sau ore, la tine in sufragerie, la gradinita printre cei mici sau la firma printre oameni seriosi, imbracati la costum. Mosul promite ca iti va spune cateva basme aduse tocmai din taramul infrigurat si iti va presara praf de magie pentru o viata fericita.

Daca iti doresti ca Mos Craciun sa iti treaca pragul in luna Cadourilor, oriunde te-ai afla prin Bucuresti, da-le de veste ajutoarelor sale, care asteapta apelul sau mailul tau, pentru a fi inchiriat.

Cu barba alba, imbracat in straie rosii, cu desaga plina si renii pregatiti de drum, Mos Craciun, ajutat de Craciunita si Spiridusi, verifica agenda si asteapta sa il inchiriezi, pentru a-ti pune sub brad cadourile mult dorite si pentru a da startul sarbatorilor in viata ta si a celor dragi tie. Mosul, vine si in acest an incarcat cu daruri multe, vise implinite si speranta pentru fiecare dintre voi.

Povesti cu Mos Craciun

Partieee,
ca vine Mosul!

La margine de oras, intr-o casuta mica, pazita de o sanie trasa de reni, Mos Craciun sta la gura sobei neclintit si citeste...

Continua

Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei tale

De la Polul Nord, cu sania trasa de reni, incarcata cu saci plini de cadouri, Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei...

Continua

Cred in minuni, cred in Mos Craciun!

Este perioada zambetelor largi, a gandurilor frumoase si a faptelor bune. Este vremea in care fiecare dintre noi se simte...

Continua

Servicii oferite

Va punem la dispozitie servicii de inchiriere Mos Craciun in Bucuresti si Ilfov. Rezerva-ti acum un loc in agenda Mosului pentru a fi sigur ca ajunge si la petrecerea ta.

Rezerva un loc in agenda Mosului

Bine de stiut

Rezerva din timp un loc in agenda noastra si inchiriaza un Mos cu barba naturala pentru a avea si tu parte de niste Sarbatori autentice, care iti vor aduce in minte amintirile frumoase ale copilariei. Unul din ajutoarele lui Mos Craciun te va contacta pentru a stabili ultimele detalii, astfel incat totul sa fie perfect.

Toate datele introduse vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite pentru a va trimite reclame sau alte forme de publicitate.