Mos Craciun la Firma ta

Petrecerea de Craciun e una dintre ocaziile in care firma isi arata grija pentru proprii angajati, asa cum fiecare dintre noi ne aratam sentimentele si bucuria cu care facem daruri celor dragi.

Pentru ca tot farmecul unei Petreceri de Craciun este mosul cu barba alba, costumul rosu si desaga plina de cadouri, inchiriati un Mos Craciun punctual, neobosit si cunoscator a sute de povesti, iar copiii vor fi antrenati intr-un univers miraculos, asa cum singuri l-au creat in imaginatia lor.

Lista de preturi

Rezerva-ti acum un loc un agenda lui Mos Craciun si daruieste-i celui mic o surpriza de neuitat. Spune-i unde sa vina si nu va intarzia. Spiridusii il vor indruma pe Mos Craciun spre casa ta.

Timp
Tarif
60 min 300 Lei
Cu inca 200 Lei il poti aduce si pe Spiridus.
Cu inca 200 Lei o poti aduce si pe Craciunita.
* Tarifele afisate sunt exprimate in lei si nu includ TVA. * Pentru un interval mai mare va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va oferi o oferta personalizata. * Transportul este inclus pentru Bucuresti. Pentru comenzile din afara Bucurestiului percepem o taxa de transport de 100 lei.

Servicii oferite

Va punem la dispozitie servicii de inchiriere Mos Craciun in Bucuresti si Ilfov. Rezerva-ti acum un loc in agenda Mosului pentru a fi sigur ca ajunge si la petrecerea ta.

Rezerva un loc in agenda Mosului

Bine de stiut

Rezerva din timp un loc in agenda noastra si inchiriaza un Mos cu barba naturala pentru a avea si tu parte de niste Sarbatori autentice, care iti vor aduce in minte amintirile frumoase ale copilariei. Unul din ajutoarele lui Mos Craciun te va contacta pentru a stabili ultimele detalii, astfel incat totul sa fie perfect.

Toate datele introduse vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite pentru a va trimite reclame sau alte forme de publicitate.