Mos Craciun la Gradinita ta

Cat de mult au asteptat copiii venirea lui Mos Craciun, cat i-au mai scris si cat de tare s-au chinuit sa se abtina de la giumbuslucuri. Acum e momentul sa fie rasplatiti cum se cuvine! Mos Craciun cu barba naturala le asculta dorintele si le imparte cadouri dupa merit.

Daca doriti sa organizati petrecerea de iarna la inceputul Lunii Cadourilor, Mos Craciun cu barba naturala iti aduce si tie surprize la care nici nu te-ai gandit. Mosul este grabit nevoie mare sa ajunga la timp cu daruri pentru cei mai cuminti prichindei si ii primeste pe toti pe genunchiul sau pentru a le asculta poezioarele pregatite cu atata dragoste.

Lista de preturi

Noi suntem cei care putem sa va ajutam cu un Mos Craciun cu barba natuala desprins din povesti pentru ca serbarea dumneavoastra sa fie unica. Un Mos Craciun care soseste exact atunci cand trebuie, nici un minut mai tarziu, imbracat intr-un costum frumos cu barba alba, naturala, care este mereu dornic sa cunoasca noi copii.

Timp
Tarif
60 min 250 Lei
90 min 350 Lei
120 min 450 Lei
Cu inca 200 Lei il poti aduce si pe Spiridus.
Cu inca 200 Lei o poti aduce si pe Craciunita.
* Tarifele afisate sunt exprimate in lei si nu includ TVA. * Pentru un interval mai mare va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va oferi o oferta personalizata. * Transportul este inclus pentru Bucuresti. Pentru comenzile din afara Bucurestiului percepem o taxa de transport de 100 lei.

Servicii oferite

Va punem la dispozitie servicii de inchiriere Mos Craciun in Bucuresti si Ilfov. Rezerva-ti acum un loc in agenda Mosului pentru a fi sigur ca ajunge si la petrecerea ta.

Rezerva un loc in agenda Mosului

Bine de stiut

Rezerva din timp un loc in agenda noastra si inchiriaza un Mos cu barba naturala pentru a avea si tu parte de niste Sarbatori autentice, care iti vor aduce in minte amintirile frumoase ale copilariei. Unul din ajutoarele lui Mos Craciun te va contacta pentru a stabili ultimele detalii, astfel incat totul sa fie perfect.

Toate datele introduse vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite pentru a va trimite reclame sau alte forme de publicitate.