Blogul lui Mos Craciun

Perioada Sarbatorilor de Iarna este momentul in care toate povestile prind viata. Mos Craciun pregateste de zor cadourile pentru copiii din toata Romania alaturi de Craciunita si Spiridusi. Toti copiii se joaca, iar toti membrii familiei sunt mai fericiti si mai apropiati. Va invitam sa cititi cateva povestiri din blogul lui Mos Craciun alaturi de un pahar de vin fiert si scortisoara si nu ezita sa ne suni pentru a inchiria un Mos Craciun pentru petrecerea ta.

Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei tale

De la Polul Nord, cu sania trasa de reni, incarcata cu saci plini de cadouri, Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei, pentru a aduce la tine acasa un praf de magie, bucurie si multe surprize.

In luna decembrie, povestile cu Mos Craciun pot deveni reale. Personajul ilustrat in paginile cartilor, poate ajuge la tine, aducand cu el sarbatoarea Craciunului. Trebuie doar sa iti doresti, sa il inchiriezi pe Mos Craciun!

Indiferent daca i-ai trimis o scrisoare sau nu, Mos Craciun stie ce iti doresti si are tolba plina cu cadourile mult asteptate. Daca vrei ca Mosul sa nu intarzie, da-i de veste. Mesagerii lui asteapta sa ii suni sau sa le scrii, pentru a-l inchiria pe Mos Craciun cu barba naturala doar pentru tine si cei dragi.

Incarcat cu povesti fantastice si multe cadouri, Mos Craciun poarta cu el legenda sa minunata care va prinde viata in fata micutilor, dar si in fata oamenilor mari.

Cu haina lui rosie, cu obrajii rumeni, cu barba alba naturala, insotit de un sac mare incarcat cu multe cadouri, Mos Craciun vrea sa treaca pe la toti copiii, fie ei mici sau mari. Daca vrei ca sania lui sa isi faca carare pe strada ta din Bucuresti si sa il ai pe canapeaua din sufragerie, ajutoarele lui Mos Craciun te vor ajuta sa il inchiriezi.

Nu uita sa fii copil, desi este om mare!

Povesti cu Mos Craciun

Partieee,
ca vine Mosul!

La margine de oras, intr-o casuta mica, pazita de o sanie trasa de reni, Mos Craciun sta la gura sobei neclintit si citeste...

Continua

Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei tale

De la Polul Nord, cu sania trasa de reni, incarcata cu saci plini de cadouri, Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei...

Continua

Cred in minuni, cred in Mos Craciun!

Este perioada zambetelor largi, a gandurilor frumoase si a faptelor bune. Este vremea in care fiecare dintre noi se simte...

Continua

Servicii oferite

Va punem la dispozitie servicii de inchiriere Mos Craciun in Bucuresti si Ilfov. Rezerva-ti acum un loc in agenda Mosului pentru a fi sigur ca ajunge si la petrecerea ta.

Rezerva un loc in agenda Mosului

Bine de stiut

Rezerva din timp un loc in agenda noastra si inchiriaza un Mos cu barba naturala pentru a avea si tu parte de niste Sarbatori autentice, care iti vor aduce in minte amintirile frumoase ale copilariei. Unul din ajutoarele lui Mos Craciun te va contacta pentru a stabili ultimele detalii, astfel incat totul sa fie perfect.

Toate datele introduse vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite pentru a va trimite reclame sau alte forme de publicitate.