Blogul lui Mos Craciun

Perioada Sarbatorilor de Iarna este momentul in care toate povestile prind viata. Mos Craciun pregateste de zor cadourile pentru copiii din toata Romania alaturi de Craciunita si Spiridusi. Toti copiii se joaca, iar toti membrii familiei sunt mai fericiti si mai apropiati. Va invitam sa cititi cateva povestiri din blogul lui Mos Craciun alaturi de un pahar de vin fiert si scortisoara si nu ezita sa ne suni pentru a inchiria un Mos Craciun pentru petrecerea ta.

Partie, ca vine Mosul!

La margine de oras, intr-o casuta mica, pazita de o sanie trasa de reni, Mos Craciun sta la gura sobei neclintit si citeste dorinte, vise, povesti. Parcurge atent randurile zecilor de scrisori primite de la toti copilasii din lume.

In pauza de lectura, gandindu-se la cerintele celor mici, Mos Craciun impreuna cu Spiridusii si Craciunita, mesteresc jucarii. Le impacheteaza cu dragoste si rabdare, astfel incat toti copiii sa fie bucurosi si incantati de ceea ce le aduce Mos Craciun.

Batran, bun, darnic, cu barba naturala, plin de iubire si daruri, Mos Craciun asteapta sa bucure chipuri, sa dezghete zambete, sa lase amintiri.

Surprizele sunt pregatite, sfaturile le are cu el si multa voie buna. Cu barba lui alba ca neaua, Mos Craciun isi pregateste sania cu reni pentru a ajunge la tine acasa sau la serbarea de la gradinita.

Asadar, daca iti doresti ca Mos Craciun sa te imbratiseze cu magie, sa iti umple casa de ganduri curate si sa-ti incante copilul prin prezenta sa, ajutoarele lui Mos Craciun asteapta sa le scrii sau sa le suni, pentru a-l inchiria pe Mos Craciun.

Mosul nu promite ca va cobori pe hornul casei asa cum o facea candva, insa cu siguranta iti va aluneca in suflet.

Povesti cu Mos Craciun

Partieee,
ca vine Mosul!

La margine de oras, intr-o casuta mica, pazita de o sanie trasa de reni, Mos Craciun sta la gura sobei neclintit si citeste...

Continua

Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei tale

De la Polul Nord, cu sania trasa de reni, incarcata cu saci plini de cadouri, Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei...

Continua

Cred in minuni, cred in Mos Craciun!

Este perioada zambetelor largi, a gandurilor frumoase si a faptelor bune. Este vremea in care fiecare dintre noi se simte...

Continua

Servicii oferite

Va punem la dispozitie servicii de inchiriere Mos Craciun in Bucuresti si Ilfov. Rezerva-ti acum un loc in agenda Mosului pentru a fi sigur ca ajunge si la petrecerea ta.

Rezerva un loc in agenda Mosului

Bine de stiut

Rezerva din timp un loc in agenda noastra si inchiriaza un Mos cu barba naturala pentru a avea si tu parte de niste Sarbatori autentice, care iti vor aduce in minte amintirile frumoase ale copilariei. Unul din ajutoarele lui Mos Craciun te va contacta pentru a stabili ultimele detalii, astfel incat totul sa fie perfect.

Toate datele introduse vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite pentru a va trimite reclame sau alte forme de publicitate.