Mos Craciun la petrecerea ta

Un Craciun frumos, autentic romanesc, trebuie sa va readuca in memorie amintiri nepretuite din copilarie si adolescenta, cand totul era un miracol si toti copii il asteaptau cu nerabdare pe Mos Craciun. Sa reinviem spiritul traditional al sarbatorilor de iarna de altadata, si bucuria voastra va fi vie si de neuitat.

Inchiriaza acum

Inchiriaza un Mos Craciun cu barba naturala

01.12.2018 - 25.12.2018

Mos Craciun de inchiriat in Bucuresti si Ilfov pentru acasa, familii, firme, petreceri, serbari la scoli si gradinite

Puteti alege ca Mosul sa vina impreuna cu Spiridusul sau Craciunita.

Servicii oferite

Inchiriaza un Mos Craciun autentic care ii va oferi copilului tau clipe de neuitat. Un Craciun frumos trebuie sa va readuca in memorie amintiri nepretuite din copilarie si adolescenta, cand totul era un miracol si toti copii il asteaptau cu nerabdare pe Mosul.

Noi promitem sa iti aducem un Mos Craciun cu barba alba si cadouri multe pentru fiecare familie, copil, petrecere sau serbare, fie ca se afla la scoala sau gradinita.

Povesti cu Mos Craciun

Cred in minunui, cred in Mos Craciun

Daca iti doresti ca Mos Craciun sa iti treaca pragul in luna cadourilor, oriunde te-ai afla prin Bucuresti, da-le de veste ajutoarelor sale.

Continua povestea

Mos Craciun zboara pe cer, pe deasupra casei tale

In luna decembrie, povestile cu Mos Craciun pot deveni reale. Personajul ilustrat in paginile cartilor poate ajuge la tine.

Continua povestea

Partieee, ca vine Mosul!

La margine de oras, intr-o casuta mica, pazita de o sanie trasa de reni, Mos Craciun sta la gura sobei neclintit si citeste.

Continua povestea

Rezerva un loc in agenda Mosului

Bine de stiut

Rezerva din timp un loc in agenda noastra si inchiriaza un Mos cu barba naturala pentru a avea si tu parte de niste Sarbatori autentice, care iti vor aduce in minte amintirile frumoase ale copilariei. Unul din ajutoarele lui Mos Craciun te va contacta pentru a stabili ultimele detalii, astfel incat totul sa fie perfect.

Toate datele introduse vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite pentru a va trimite reclame sau alte forme de publicitate.